Omge dig av flummiga kaniner i Wonky Wabbits Slot

Även om kaniner anses som ett av de gulligaste och harmlösare djuren som finns i djurriket så kan allt det ändras när du spelar Wonky Wabbits Slot. De svenska spelutvecklarna från NetEnt har lyckats göra ett högkvalitativt spel med finslipad grafik och väldigt konstig musik, som passar temat spelautomaten håller.

När du spelar Wonky Wabbits Slot så kommer du märka att det finns så mycket som händer, så som kaniner som ploppar upp lite överallt och fåglar som flyger tvärsöver hjulen, och att du kommer märka att det är svårt att slita sig från spelets alla konstigheter. Själva spelet har en vanlig spelplan på fem hjul över tre rader och 15 vinstlinjer. NetEnt har även inkluderat att du kan vinna åt båda hållen istället för det traditionella vänster till höger, vilket ökar chansen till vinst. Du kan även räkna med att hitta roliga funktioner i form av bonusspel.

Hur spelar jag Wonky Wabbits Slot?

Likt många andra spelautomater så ger NetEnt dig möjligheten att sätta din egen insatsgräns per snurr. Detta gör du genom att välja två olika typer av valörer: Myntvärde och myntstorlek.

  • Myntvärde – Det är här du bestämmer hur mycket ett mynt ska vara värt. Du har möjligheten att välja mellan 0.01 och 0.5.
  • Myntstorlek – Denna funktion ger dig möjligheten att bestämma hur många mynt du ska satsa per snurr. Här kan du välja att satsa mellan 1 och 10 mynt per snurr.

Med dessa olika typer av insatsnivåer kan du räkna med att spendera mellan £0,3 och £150 per snurr vilket gör att Wonky Wabbits Slot passar de flesta spelare.

Håll ett öga på symboler av värde och bonusspel

När det kommer till att få ut stora vinster i denna spelautomat så är det vissa symboler som du ska hålla utkik efter. Dessa symbolerna är på olika grönsaker så som majs, morötter, tomater och broccoli. Men den symbolen du verkligen vill åt är wildsymbolen då det är denna som ger dig största möjlighet till vinst.

Wildsymbolen i sig går inte att missa. På symbolen står det skrivet ”WILD” med stora gula texter på en lila bakgrund. Men även om man är van vid att wildsymbolen är värdefull så kommer man märka att den är extra värdefull i Wonky Wabbits Slot. Om du lyckas landa en wildsymbol så kommer den automatiskt att lägga till en extra på den vinstlinje som ger högsta möjliga utbetalning. Detta kan göra så att du kan få upp till 14 wildsymboler som sprider ut sig över alla hjul. Lägg också till att stacked wilds kan förekomma på det andra och fjärde hjulet, vilket ökar dina chanser att landa på en vinstlinje markant.

netent wonky wabbits

Fartfyllt och spännande

Efter att ha spelat några snurr på Wonky Wabbits Slot på nätcasino börjar man märka att det är en spelautomat av hög kvalité, vilket vi kan förvänta oss av NetEnt vid detta laget. Även om spelet inte innehåller free spins så väger ”Wild Duplication”-funktionen upp väldigt mycket. Lägg också till att du kan vinna från båda hållen så kommer dina chanser att vinna att se ljusa ut.